P E R S B E R I C H T 

CD-presentatie met optredens van vele bekende artiesten 

Duo Wim & Miranda presenteert nieuw album Dromen

Wim & Miranda – ‘het gezelligste duo uit Onstwedde’ – presenteren op zaterdagavond 13 oktober hun nieuwe album Dromen. Tijdens de cd-presentatie zijn er optredens van diverse artiesten: De Wuko, Ard Eggens, Jeroen Stevens, Liza Santanera, Bowe, Duo Johan & Henk en Duo Wim & Miranda zelf.

Wim & Miranda zijn trots op hun nieuwe, tweede plaat en willen deze graag op feestelijke wijze presenteren voor een groot publiek. Deze presentatie vindt plaats in buurthuis ’t Streekje aan de Markeweg 27 in Ter Apel.

Het album

Op het gloednieuwe album Dromen staan zes nummers. Twee zijn van de hand van Harold Veenhoven en ook Frank van Etten schreef een nummer speciaal voor Wim & Miranda. De overige drie nummers zijn covers. De eerste single van deze plaat heet Dromen over jou. Bij deze single hebben Wim & Miranda een clip gemaakt, die te zien is bij onder meer TV Oranje en Sterren.nl. Het album is opgenomen bij TGL-studio in Stadskanaal, ,,Daar is de sfeer supergezellig en voelen wij ons erg op ons gemak’’, vertelt Miranda. De cd is mede mogelijk gemaakt door Haak Verkeerstechniek.

Voorverkoop

Kaarten voor de cd-presentatie kosten vier euro in de voorverkoop en vijf euro aan de kassa, inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar mogen er gratis in. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij buurthuis ’t Streekje en bij Duo Wim & Miranda via tel. (0599) 332800 of e-mail contact@duowimenmiranda.nl.